Güncel Haberler

Çay saatine ferahlık katan tat: Limonlu kurabiye tarifi… – Son Dakika Gurme Haberleri

Rendelenmiş limon ve birkaç damla limon suyu sayesinde ağızda geniş bir lezzet bırakan bu zarif limon bisküvi tarifi, çay saatlerinden kalabalık konukların masalarına kadar her yerde huzurlu bir şekilde servis edilebilen bir lezzet …

Malzeme

125 g tereyağı (oda sıcaklığında)

1 bardak pudra şekeri

1 yumurta

1 Limon Peel Grater

2 yemek kaşığı limon suyu

1 Paket Vanilin

1 çay kaşığı toz yemek

2.5 su bardağı un (kontrollü ekle)

Over için pudra şekeri

Yapı

Bir karıştırıcı ile kremanın kıvamına ulaşana kadar tereyağı ve pudra şekerini oda sıcaklığında çırpın.

Yumurtayı ekleyin ve karıştırın.

Limon kabuğu rendelenmiş suyu ve limon suyunu ekleyin.

Un, vanilin ve maya yavaş yavaş ekleyin ve yumuşak ve standart olmayan bir hamuru yoğurun.

Hamurdan ceviz parçaları alın ve yuvarlayın, çapraz kağıt tepsisine yerleştirin.

Biraz kırılıncaya kadar yaklaşık 15 dakika boyunca 170 ° C'lik bir fırında pişirin.

Fırından çıkan bisküviler hafifçe ısıtıldığında, pudra şekeri serpin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Jojobet
gaziantep escort gaziantep escort